Už len deväť dní zostáva do tretej návštevy svetoznámeho pop-operného zoskupenia Il Divo na Slovensku. Štvorica fešákov so zlatými hlasmi je pripravená znova dobyť bratislavskú Slovnaft Arenu, ktorá sa zmení na obrovskú divadelnú scénu. Kvarteto sa predstaví v sprievode špičkového orchestra spolu s očarujúcou divou Leou Salongou.

Už 27. septembra sa môžu fanúšikovia tešiť na návrat fenomenálneho speváckeho kvarteta Il Divo, ktoré patrí (bez irónie!) medzi to najlepšie, čo svetu hudby priniesol najznámejší hudobný manažér Simon Cowell. Zostavu, ktorá už vyše 10 rokov láme srdcia najmä dámam s vyberaným vkusom, tvorí trojica klasicky vzdelaných operných spevákov - španielsky barytonista Carlos Marín a tenoristi David Miller z USA a Urs Bühler zo Švajčiarska - a francúzsky, pôvodne popový spevák a skladateľ Sébastien Izambard.


Kvarteto je momentálne na turné so šiestym štúdiovým albumom A Musical Affair. Ide o kompiláciu slávnych broadwayských songov ako Fantóm opery či West Side Story. Album obsahuje duetá s Barbrou Streisand či Nicole Scherzinger. Partov slávnych speváčok sa ujme hviezda muzikálového neba Lea Salonga. Rodáčka z Filipín je vôbec prvou ázijskou speváčkou, ktorá získala prestížnu rolu Fantiny z muzikálu Bedári na Broadwayi. Zaspievala si aj vo filmových rozprávkach Aladin či Mulan a bola porotkyňou vo filipínskej verzii súťaže Hlas.

Salonga do konceptu do detailu prepracovanej šou Il Divo zapadá nielen svojím speváckym umením, ale aj výzorom. 43-ročná speváčka totiž patrí medzi najatraktívnejšie speváčky na muzikálovej scéne a už roky svojou krásou zatieňuje aj mnohé mladšie kolegyne. Z hľadiska vizuálneho estetického zážitku si tak tentokrát prídu na svoje aj páni, ktorí väčšinou chodili na koncerty Il Divo len ako doprovod svojich polovičiek. Aj oni však pri predchádzajúcich návštevách Il Divo na Slovensku museli uznať, že kvarteto je svetovým fenoménom predovšetkým vďaka spevu a imidž krásavcov je len pomyselnou čerešničkou na torte. A v prípade Ley Salongy platí presne to isté. Presvedčiť sa o tom môžete už 27. septembra v bratislavskej Slovnaft aréne.

SÚŤAŽ: Sieť Predpredaj.sk, ktorej využívaním podporujete aj hudobný portál Hudba.sk, prináša pre záujemcov o koncert Il Divo jedinečnú možnosť zapojiť sa do súťaže o fantastickú a hodnotnú cenu. Každá vstupenka na tento koncert zakúpená cez Predpredaj.sk totiž pôjde do žrebovania o dizajnové reproduktory Harman Kardon Soundsticks III v cene 149€. Výhernú vstupenku vyžrebujeme po ukončení predaja podujatia. Meno výhercu bude uverejnené priamo v tomto článku.

Vstupenky a viac o súťaži:  Predpredaj.sk

Harman Kardon SoundSticks III Zdroj: PR
Text: Hudba.sk/Predpredaj.sk
Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Il Divo