Madagaskar - muzikálové dobrodružstvo prinesie na Slovensko obľúbené postavičky z filmového megahitu. Vydajte sa spolu s Martym, Alexom, Melmanom či Glóriou na dobrodružnú cestu zo ZOO v New Yorku až do divokej Afriky. Po prvýkrát naživo a v češtine ho môžete zažiť 24. novembra v Košiciach a 26. novembra v Bratislave.

Na štadiónoch v Bratislave a Košiciach čaká na všetky malé i veľké deti strhujúci zážitok v podobe cesty do Afriky. Kúzelná výprava, svetelná show, veľkolepá choreografia, prepracované kostýmy, známe pesničky, ale aj dojemný príbeh o ceste zo ZOO v New Yorku až do divočiny na Madagaskare.  

Projekt Madagaskar - muzikálové dobrodružstvo je inšpirovaný známym animovaným filmom Madagaskar z roku 2005. Scenár k muzikálovej verzii napísal Kevin Del Aguila, o hudbu a texty sa postarali George Noriega a Joel Someillan. Na všetky deti sa už teraz tešia známe filmové postavičky lev Alex, zebra Marty, žirafa Melman, hrošica Glória, kráľ Jelimán, jeho radca Maurice, roztomilý lemur Mort a samozrejme neodmysliteľní tučniaci z Madagaskaru - Rico, Vojín, Kowalski a veliteľ Skipper.  

Zažite spolu s vašimi najmenšími jedinečné muzikálové predstavenie, na ktorom sa zaručene nebudete nudiť! Vstupenky zakúpite v sieti Predpredaj.sk.        

Madagaskar - muzikálové dobrodružstvo:

24. 11. - Košice, Steel Aréna (14:00 a 17:00)
26. 11. - Bratislava, Zimný štadión O. Nepelu (14:00 a 17:00)

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Redakciu Hudba.sk informoval PR manažér Ján Kakaščík.

Foto: PR