Americká speváčka a herečka Selena Gomez sa po niekoľkomesačnej pauze vracia s novou piesňou. Spieva v nej o láske, ktorú zničili prehýrené noci alkohol. V diskusiách fanúšikov aj v médiách sa tak okamžite objavili názory, že ide o definitívne zbohom v rámci jej medializovaného vzťahu kanadským spevákom s Justinom Bieberom.

Selena Gomez, ktorá v septembri minulého roka pre zdravotné problémy zrušila svoje európske turné aj všetky hudobné aktivity, sa tento týždeň pripomenula s novou pesničkou It Ain't Me, ktorá okamžite vyvolala veľký rozruch. Nielen preto, že sa na jej tvorbe podieľal nórsky dídžej a producent Kygo, ktorý patrí medzi najúspešnejších nováčikov na medzinárodnej scéne, ale najmä vďaka textu, ktorý je s najväčšou pravdepodobnosťou inšpirovaný jej vzťahom s Justinom Bieberom.

V ňom totiž 24-ročná speváčka a herečka spomína na všetko, čo urobila pre chlapca, do ktorého sa zamilovala, keď mala 17 rokov (Biebera stretla v roku 2009), a už to viac robiť nebude. "Kto sa zobudí, aby ťa mohol odviezť domov, keď budeš opitý a sám? Kto s tebou prejde temnotou rána? Ja to nie som, ja to nie som.." spieva v refréne chytľavej skladby.


Zaujímavosťou je, že to nie je jediná tohtotýždňová novinka týkajúca sa Biebera. Odkaz preňho má aj Selenin nový priateľ, ktorým je ďalšia kanadská hviezda, R&B spevák The Weeknd (ten mimochodom nedávno priznal, že pri tvorbe mu pomáhajú drogy, takže speváčka si vie vybrať...). Justin Bieber na ich vzťah prostredníctvom sociálnych sietí a médií niekoľkokrát reagoval detinskými poznámkami na adresu svojho 27-ročného kolegu.

Ten sa k nim najskôr vôbec nevyjadroval, no zdá sa, že sa tak rozhodol urobiť prostredníctvom skladby Some Way rapera a producenta menom Nav, v ktorej The Weeknd účinkuje ako hosť. Okrem iného v nej spieva "myslím, že tvoje dievča sa do mňa zamilovalo" alebo "zobral som si tú kočku a viem, že sa ťa to dotklo... chce niggu ako som ja, nehrám žiadne hry".


Text: Hudba.sk
Foto: Facebook.com/Selena / Facebook.com/JustinBieber

Súvisiaci interpreti: Selena Gomez