Americký spevák a hudobník Jack Antonoff zverejnil pod hlavičkou projektu Bleachers novú pieseň Hate That You Know Me, do ktorej vokálmi prispeli speváčka Carly Rae Jepsen a Sam Dew.

Hate That You Know Me je druhým singlom z pripravovaného tretieho albumu projektu Bleachers. Nahrávka s názvom Gone Now, na ktorej Antonoff spolupracoval s produkčnou skupinou Organized Noize a producentom menom Sounwave, sa na trh dostane 2. júna a bude obsahovať dvanásť skladieb. Rodák z Bergenfieldu v New Jersey z nich už predstavil singel Don't Take The Money, na ktorom sa autorsky podieľala tiež novozélandská speváčka Lorde. Dvadsaťročná interpretka spolupracovala s 33-ročným muzikantom aj na svojej pripravovanej druhej štúdiovke Melodrama, ktorá sa dostane na trh 16. júna. 


Hudobník, spevák a skladateľ, celým menom Jack Michael Antonoff, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2000. O dva roky neskôr spoluzaložil indie-rockovú kapelu Steel Train, s ktorou vydal albumy Twilight Tales From The Prairies Of The Sun (2005), Trampoline (2007) a Steel Train (2010) ako aj tri EP nahrávky. Formácia ukončila činnosť v roku 2013.

Antonoff však už od roku 2008 pôsobil aj v skupine Fun., ktorá má na konte štúdiovky Aim And Ignite (2009) a Some Nights (2012). Z druhej menovanej pochádza skladba We Are Young, za ktorú spoločne s Nateom Ruessom, Andrewom Dostom a Jeffom Bhaskerom získal Grammy v kategórii Skladba roka. Druhú Grammy má Antonoff ako jeden z producentov albumu 1989 (2014) speváčky Taylor Swift. Spomínaný projekt Bleachers ohlásil začiatkom roka 2014 a následne s ním vydal albumy Strange Desire (2014) a Terrible Thrills, Vol. 2 (2015).

Zdroj: SITA (Pitchfork.com, archív)
Foto: Facebook.com/bleachersmusic