Speváčka Kristína sa vyváža v kabriolete Waldemara Matušku a flirtuje s mladým mužom! To všetko sa však deje len v novom videoklipe, ktorý nakrúcala v Českej republike. Obrazovú podobu dostal jej aktuálny singel Viem, lebo viem, ktorý už znie v slovenskom aj v českom éteri.

Kristínin letný hit Viem, lebo viem s príchuťou reggae pochádza z nového albumu Na slnečnej strane sveta, na ktorom speváčka spolupracovala s autorským tandemom Martin Kavulič a Kamil Peteraj. K tvorbe klipu si Kristína vybrala českých profesionálov Tomáša Kasalu a Michala Navrátila.

"Sú to mladí talentovaní ľudia, ktorých práca ma veľmi oslovila. Na konte majú spoluprácu s Celeste Buckingham, Monikou Bagárovou či Benom Christovanom," vysvetľuje voľbu tvrocov klipu šarmantná Kristína.

Klip Viem, lebo viem sa bude niesť v letnej atmosfére a Kristína sa v ňom dokonca prevezie na kabriolete Mustang, ktorý patril českému spevákovi Waldemarovi Matuškovi. Nakrúcalo sa dva dni pri Prahe v Tišiciach a na súkromnom letisku.

Kristína pri natáčaní Viem, lebo viem
Kristína v klipe Viem, lebo viem prežíva milenecký románik - viac fotiek z natáčania

"Mala som pri sebe partiu mladých, pekných a sviežich ľudí. Vybrala som si ich v modelingovej agentúre. V klipe zažijem letnú lásku s Petrom Dočkalom. Typovo sa obaja spolu hodíme, takže sme mohli rozohrať romantický príbeh. So všetkými som si od začiatku rozumela a pri nakrúcani bola naozaj výborná a pohodová atmosféra..." neskrýva nadšenie Kristína.

Mladá speváčka v súčasnosti koncertuje na rôznych verejných i súkromných akciách na Slovensku i v Česku, no s kapelou už skúša a nacvičuje nový koncertný program, ktorým fanúšikov poteší na jesennom turné. Na Kristínin nový klip sa môžete tešiť koncom septembra.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House.

Foto: Zdeněk Šmída

Súvisiaci interpreti: Kristína