V októbri na Waves Bratislava potvrdili, že patria medzi najviac neslovensky znejúce domáce kapely. Teraz kapely Nvmeri (ex The Uniques) a Purist potešia svojich fanúšikov na spoločnom turné, ktoré štartuje už vo štvrtok 21. novembra koncertom v bratislavskom Nu Spirit Clube.

Počas krátkej jesennej šnúry mladé nádeje slovenskej alternatívnej scény zavítajú aj do Trnavy, Ružomberku, Prešova a Košíc, kde turné ukončia 14. decembra v Tabačke.

Nvmeri sľubujú mix starších songov z čias The Uniques spolu s novými z ich posledného albumu, ktorý vyšiel 5. mája tohoto roku a patrí k tomu najlepšiemu, čo tento rok na slovenskej scéne vyšlo (recenzia). Spojenie s kapelou Purist nie je novinka, keďže mimo spoločnej skúšobne zdieľali aj pár koncertov v rámci júnového turné Nvmeri. Pozvánkou na jesenné turné je čerstvo zverejnený zostrih zo zákulisia turné.

Lístky na koncert v Nu Spirit Clube, 21.11.2013:  Predpredaj.sk


Skupina Nvmeri už čoskoro predstaví svoj prvý oficiálny videoklip, ktorý nedávno natáčala v spolupráci s režisérkou Paulou Mačákovou a kameramanom Dušanom Husárom. Podrobné dátumy a miesta koncertov ako aj ďalšie informácie nájdete na oficiálnych stránkach nvmeri.com a purist.sk a sociálnych sieťach.

Nvmeri a Purist idú na turné Zdroj: PR

Zdroj: PR
Foto: Stanislava Karellová - archív Hudba.sk