Talentovaná speváčka Veronika Strapková, ktorá koncom minulého roka vydala svoje skvelé debutové CD Puzzle, je stále plná prekvapení. Tentokrát siahla po tvorbe jednej z najznámejších speváčok súčasnosti Lady Gaga a prespievala jej aktuálny hit Million Reasons.

Po tom, čo koncom roka vydala VeronikaS svoj prvý album, bolo jasné, že o tejto speváčke ešte budeme počuť. No keď sme ju v recenzii prirovnávali k speváčkam ako Amy Winehouse alebo Alicii Keys, ani nám nenapadlo hľadať spojenie medzi ňou a Lady Gaga.

Milovníkom popovej hudby zrejme neušiel album Joanne od americkej speváčky a autorky hitov Poker Face či Bad Romance. Piatou štúdiovkou síce Stefani Germanotta fanúšikov ani kritikov výrazne neohúrila, no priaznivcov si určite našla. Pozornosť si zaslúži najmä jej singel Million Reasons, v ktorom Lady Gaga spieva o tom, prečo milovať aj napriek tomu, že má milión dôvodov odísť. Paradoxom tvorby excentrickej blondínky je práve to, že jedným z vrcholov jej kariéry možno už navždy zostane práve táto emotívna balada.


Silná pieseň chytila za srdce aj talentovanú Veroniku Strapkovú, ktorá naspievala svoju vlastnú verziu. V podaní charizmatickej brunetky možno pieseň neznie tak rázne, ako od tridsaťročnej Američanky, soulový hlas a klavírny doprovod sú však presne to, v čom sa Veronika našla už dávno.


TIP: Lady Gaga ako ju nepoznáte: Pozrite si emotívny klip Million Reasons

Autor: Dušan Marko
Foto: Youtube (koláž Hudba.sk)

Súvisiaci interpreti: Lady Gaga