Electro Swing Fever už niekoľkokrát zaplnila bratislavský Nu Spirit Club. Na začiatku novej sezóny sa vráti na miesto činu. Jedinečná tanečná noc vás prenesie do zlatej éry swingu, časov noblesných dám a šviháckych gentlemanov. Nahoďte dobový outfit a zavítajte do tančiarne, ktorá sa vynorí 27. septembra od 21:00 v Nu Spirit Clube.

Súčasťou swingovej noci bude živý koncert Mydy Rabycad. Česká electro-swingová kapela v čele s rusovlasou speváčkou Žofiou Dařbujánovou sa inšpiruje poctivým remeslom swingových bigbandov a oživuje ho zvukom súčasnej tanečnej hudby. Kapela na jeseň minulého roka pokrstila svoj debutový album a momentálne poctivo pracuje na ďalšom. Premiéra nových skladieb prebehne práve v Nu Spirite.

Samozrejme nebudú chýbať ani vyhľadávaní DJs z bookingu Electro Swing Bohemia – Swing Thing & Papa Django a DayD. Títo prvotriedni elegáni odohrajú v Nu Spirit Clube špičkové electro-swingové selekcie. Až nastúpia na pódium, pre istotu si poriadne utiahnite šnurky v topánkach.

Skvelou hudbou to nekončí. V úvode večera vás tanečníci z bratislavskej tanečnej školy B-Swing naučia parádne swingové kúsky, s ktorými budete za hviezdy parketu. Sladký doping ponúkne cupcakes bistro. Celkovú atmosféru dokreslia štýlové dekorácie a špeciálna dobová projekcia.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytli Electro Swing Bohemia.