Divoká žúrka pod taktovkou dídžejského dua Malalata sa v sobotu 29. novembra vracia do Bratislavy. Celonočné balkánske šantenie sa tradične odohrá vo Véčku pod záštitou Capo di Tutti Party. Toto vydanie však bude špeciálne. Počas párty sa uskutoční krst nového albumu českej kapely Circus Problem.

Balkánske rytmy, cigánska muzika, žhavá cumbia a hravé reggae na jednom mieste v jeden večer. To je Balkan Bashavel z produkcie Malalata - obľúbeného dua selektorov, ktoré pôsobí na scéne už osem rokov. Revírom jeho vychytených akcií je predovšetkým stredná Európa, no predstavilo sa už aj za veľkou mlákou a taktiež na jednom pódiu s esami ako Parov Stelar Band, Mahala Rai Banda, Fanfare Ciocarlia či N.O.H.A.

Hosťom Malalata na novembrovom vydaní obľúbenej akcie Balkan Bashavel bude bratislavský soundsystem Brigada Rakija v zložení Lenin Krevic a Dr. Tesla. Živý koncert odohrá česká kapela Circus Problem, ktorá v daný večer pokrstí svoj nový album. V rámci tanečného workshopu sa s návštevníkmi bude po parkete naháňat Fero Morong z Tanečného domu. Nebudú chýbať ani balkánske špeciality od Chilli-Milla a fotokútik s možnosťou okamžitého vytlačenia fotiek.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Balkan Bashavel Zdroj: Facebook.com/capoparty

Zdroj: PR
Foto: Vojtěch Vomáčka

Súvisiaci interpreti: Malalata Soundsystem