Slovenská kapela From Our Hands zverejnila videoklip k piesni MNYTLKS. Tá by sa podľa dostupných informácií mala nachádzať na pripravovanom albume, ktorý uzrie svetlo sveta na jar roku 2014.

O réžiu čierno-bielej novinky, ktorá sa odohráva v priestoroch legendárneho Štúdia L+S, sa postaral Anakin Fox. "Rozhodli sme sa poňať klip viac rockovo a vyhli sme sa zbytočným vyhrávkam a podobne. Spravili sme ho tak, ako to máme najradšej, úplne od podlahy," uviedol spevák Matej Hoťka.

Pieseň MNYTLKS je prvým singlom z očakávaného albumu, ktorý skupina plánuje vydať na jar. "Trendom v dnešnej dobe je, že kapely majú umelohmotný zvuk, no my sme chceli pravý opak a keďže sme si singel nahrávali sami, mali sme nad nahrávkou úplnú kontrolu. Zvuk je živý a dravý," objasnil gitarista Matej Turcer.

Formácia predstaví piesne z pripravovanej štúdiovky naživo už dnes v bratislavskom klube Randal. Na podujatí vystúpia aj Fresh Out of the Bus, Momma Knows Best a Criminal Colection.


Kapela From Our Hands vznikla v roku 2007 v Bratislave. Na scéne debutovali albumom Buildings Fall (2009), nasledovala nahrávka Sinners (2010). Skupina koncertuje v zostave Matej Hoťka (spev, gitara), Rišo Klimo (basgitara), Matej Turcer (gitara) a Miro Šimonič (bicie nástroje).

Zdroj: SITA, PR
Foto: Facebook.com/FOHofficial

Súvisiaci interpreti: From Our Hands