BRATISLAVA 9. augusta (SITA) - Desať rokov od vydania debutového albumu Left Of The Middle (1997) vydáva Austrálčanka Natalie Imbruglia kolekciu singlov s názvom Glorious: The Singles 1997-2007.

Album, ktorý vyjde v pondelok 10. septembra, je prvou kolekciou jej najväčších hitov z troch doposiaľ vydaných albumov: Left Of The Middle (1997), White Lilies Island (2001) a Counting Down The Days (2005) a zároveň má byť predzvesťou očakávanej štvrtej štúdiovej nahrávky, ktorá by mala vyjsť začiatkom roka 2008.

Na albume sa nachádza deväť speváčkiných hitov, vrátane skladby Torn nominovanej na cenu Grammy. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na piesne: Big Mistake, Wishing I Was There, Smoke, That Day, Wrong Impression, Beauty On The Fire, Shiver a Counting Down The Days. Výberovka obsahuje päť nových skladieb. Dve z nich: Be With You a pilotný singel Glorious, napísala sama Natalie.

"Posledných dvanásť mesiacov som bola veľmi zaneprázdnená. Pracujem na skladbách na svoj štvrtý album a zároveň som sa obzrela späť za uplynulými desiatimi rokmi a všetkými spomienkami, ktoré sa k nim viažu," prezradila Imbruglia, ktorá sa podľa vlastných slov rozhodla túto kolekciu vydať "na oslavu".

V súčasnosti spolupracuje s Garym Clarkom, Danielom Johnsom, Jamiem Hartmanom, Shepom Solomonom a Crispinom Huntom a sama skladá piesne na nový album. Produkcie sa ujal Ben Hillier, ktorý v minulosti spolupracoval napríklad s Depeche Mode, Blur a Doves. Nahráva sa v londýnskych Pool Studios. K pilotnému singlu Glorious už speváčka natočila videoklip.

Bližšie informácie prináša speváčkina oficiálna stránka www.natalieimbruglia.com.


Zdroj: SITA