Bratislavský Subclub bol v ostatných dňoch tak trochu odrezaný od sveta rozrastajúcimi sa plotmi, ktoré sú v podhradí nainštalované kvôli pripravovanej výstavbe a s tým súvisiacim archeologickým prieskumom.

Ak po obvyklej ceste do Subclubu pôjdete aj tento týždeň, budete musieť spomínaný plot obísť. Nenechajte sa odradiť ani zmiasť. Subclub je a bude otvorený presne podľa programu. Na mieste budú vyvesené orientačné plagáty. Plot obídete jednoducho, popri ceste, vid. obrázok. Prosíme vás, aby ste pri obchádzaní oplotenia a pri prekračovaní cesty dávali pozor na okoloidúce autá.

Zároveň vás chceme v mene Subclubu požiadať, aby ste neparkovali pred klubom, príjazdová cesta musí ostať zachovaná pre potreby klubu, parkovisko je dočasne zrušené. Ak sa do klubu chystáte autom, prosím využite verejné parkoviská v Starom meste.

Odkaz od Subclubu: "Situáciu s plotom sa snažíme promptne vyriešiť, momentálny stav je dlhodobo neprípustný a veríme, že sa v krátkom čase dohodneme s realizátormi stavieb na obojstranne uspokojivom riešení. Dovtedy sa vám ospravedlnujeme za sťažený prístup ku Subclubu a ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť. Váš Subclub."

www.subclub.sk