Slovenský spevák Miro Jaroš včera spustil nový web k albumu Tráva musí rásť (2010). Fanúšikovia a fanúšičky na ňom nájdu okrem noviniek i nevydané nahrávky na voľné stiahnutie a mnoho ďalších prekvapení. "Môj nový album Tráva musí rásť vyšiel len nedávno a na jeho podporu dnes oficiálne spúšťame nový web," prezradil Miro Jaroš s tým, že web Mirojaros.sk/travamusirast budú denne aktualizovať a priaznivci s ním takto môžu byť neustále v kontakte.

Návštevníci si na webovej stránke môžu vypočuť aj demo nahrávky k albumu a taktiež si úplne zadarmo stiahnuť nevydané piesne, prípadne získať jeho najnovší album alebo single. "Novinkou je, že po zakúpení albumu sa môže hocikto zapojiť do súťaže a vyhrať moje súkromné vystúpenie. Súťaž trvá do konca roka a všetky informácie záujemcovia nájdu na mojom webe," doplnil Miro.

V tomto týždni sa do rádií dostáva aj nový singel Čierny dážď. "Nahrávka vznikla, keď som sa nemohol dostať kvôli povodniam z Prešova do Bratislavy. Cesty boli zaplavené a neprejazdné. Hneval som sa a napísal text Čierny dážď bije na zem všetko páli... Na nahrávke spolupracovali Ivana Drábová a Vlado Gnepa, ktorý ju doplnil o výrazné bicie, syntetizátory a živý orchester. Je to osudová pieseň o tom, ako sa človek musí zmieriť s tým, že nedokáže pohnúť všetky skaly," predstavil novinku spevák.

--
Zdroj: SITA
Foto: Ján Hronský