Speváčka Kristína vo svojom aktuálnom rádiovom singli odporúča ako si zlepšiť náladu slovami: "Tak si pustím svoj song". Spolu s autormi skladby Kamilom Peterajom a Martinom Kavuličom stavila na svieže prepojenie textu a melódie. Hoci pieseň sa do éteru dostala ešte pred vydaním druhého albumu V sieti ťa mám, čoraz častejšie ju počuť práve teraz v letných mesiacoch.

"Skladbu Tak si pustím svoj song hráme pravidelne na koncertoch a som rada, že aj rádiá si ju vybrali ako ďalší singel z môjho albumu. Napriek tomu, že od jej nahrania v štúdiu už ubehol nejaký čas, stále na mňa pôsobí pozitívne. Myslím si, že nie som jediná, komu jeho obľúbená pieseň v rádiu dokáže vylepšiť náladu, preto sme sa aj my snažili urobiť skladbu, ktorá prinúti ľudí vypnúť a zatancovať si, zaspievať, jednoducho uvoľniť sa," vysvetľuje s odstupom času Kristína.

Vlani na jeseň vznikol ku skladbe aj videoklip v réžii fotografa Ľuba Špirka, ktorý zvolil jednoduchú scénu s bielym pozadím, kde mohol vyniknúť Kristínin vzhľad a radosť z hudby. "Počas nakrúcania sme sa v prvom rade veľmi dobre zabávali. V klipe vystriedam viacero účesov, ku ktorým som sa snažila prispôsobiť aj moje pózy pred kamerou. Konečný výsledok nás milo prekvapil a mňa len teší, že aj s odstupom času cítim z videa radosť a pohodu," uviedla speváčka zo Svidníka.


Kristína - Tak si pustím svoj song

Informácie pre Hudba.sk poskytol PR manažér Imrich Makó.

--
Foto: Kristinamusic.sk