Spevák Thomas Puskailer aktuálne pracuje na debutovom albume, z ktorého už dnes o 16tej exkluzívne na Fun radiu odpremiéruje prvý singel Sitting on a Cloud. Finalista Česko Slovenskej SuperStar z roku 2009 nové skladby precízne pripravoval. Tvrdí, že za dva roky ako spevák vyzrel a našiel si ten správny zvuk, ktorým by chcel do hudby priniesť niečo nové.

"Inšpirujú ma najrôznejšie hudobné štýly. Ten svoj by som nazval new wave retro elektro pop. Veľa experimentujem, nechcem opakovať veci z minulosti. Rád by som urobil melodický album, ktorí by si ľudia pustili napríklad aj v aute," prezrádza Thomas Puskailer.

Skladba Sitting on a Cloud vznikala najskôr v Anglicku, kde na nej spolu s Thomasom pracoval svetový producent Joe Dworniak z Riverfish Studios. Na konte má spoluprácu s hviezdami ako Duran Duran, Paul McCartney či Frankie Goes to Hollywood. Záverečné práce na singli prebehlu v slovenskom Creative Music House. O hudobné napredovanie Puskailera sa v súčasnosti starajú slovenskí hudobníci Peter Graus, Tomáš Zubák, Maroš Kachút, Slávo Solovič a Palo Hubinák.

Thomas Puskailer sa narodil 2. marca 1981 v holandskom Lichtenvoorde. Nadaný spevák má dvojité občianstvo, slovenské a holandské. Je absolventom muzikálového herectva na akadémii v Amsterdame. Účinkoval v medzinárodných produkciách svetových muzikálov Peter Pan, Romeo a Júlia, hlavné úlohy vytvoril v Disneyho muzikáli Aida, ale i v kultových dielach ako Horúčka sobotňajšej noci a Pomáda. Multitalentovaný Thomas hral aj v holandských seriáloch, ako tanečník a choreograf sa predstavil v hudobných klipoch. Ako model sa stal tvárou renomovaných módnych značiek.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House.