Finalista prvého vydania Česko-Slovenskej SuperStar Denis Lacho dnes dospel - oslavuje 18. narodeniny. Nevinne vyzerajúci chlapec si dal k svojmu veľkému sviatku veľký darček v podobe debutového albumu s názvom Dennis, ktorý uviedol do života na krste v Bratislave už vo štvrtok. CD pokrstila moderátorka Adela Banášová, ktorá Denisa sprevádzala celou súťažou.

"Posledné dva roky som neprestajne koncertoval. Nie všetko sa podarilo na prvý alebo druhýkrát, ale som rád, že aj keď po dlhšej dobe, moje CD bolo urobené v dobrej nálade a v skvelom tíme," teší sa Denis Lacho zo svojho debutu. Za rockovejším zvukom jeho prvej nahrávky stojí Zoli Tóth, ktorý je v jeho kapele od začiatku.

Na albume sa podieľali aj ďalší známi hudobníci ako Jimi Cimbala, Ľudo Srnec, Adam Bajbar, Pali Bereza a Robo Papp.

Denis s kapelou na krste odspieval päť pesničiek a ukázal, že nielen balady ako Stromy budú rásť ale aj rýchlejšie poprockové veci jeho hlasu a imidžu sedia. Okrem rodiny a kamarátov sa prišli Denisovi a jeho albumu všetko najlepšie popriať aj Roman Pomajbo, manželia Malachovskí, Simona Fecková, či Karin Hajdu.

Fotografie z krstu debutového albumu Denisa Lacha (© Patrik Ratajský)


Ústrednou témou jedenástich skladieb albumu je podľa mladého speváka láska. "Texty sú o tom, čo bolo pre mňa najdôležitejšie. Áno, stále som zamilovaný," tajomne sa usmieva Denis, ktorý na kste konečne verejnosti predstavil svoju priateľku. Na albume sa nachádza aj duet Len s tebou, ktorý naspieval so speváčkou a herečkou Mirkou Partlovou či akustická verzia singla Stromy budú rásť, ktorý v posledných mesiacoch bodoval v slovenskom éteri.

Lacho sa popri speve a množstve koncertov nevzdal štúdia, a v tomto roku maturuje na Evanjelickom lýceu. Hudbu by chcel študovať na vysokej škole, ideálne v kombinácii s muzikálom. Veľkou podporou v jeho kariére mu bude nový manažér Miro Čevela, ktorý má v brandži bohaté skúsenosti (manažoval skupinu No Name).

CD s názvom Dennis vyšlo v produkcii Heart Production 20. októbra.


Denis Lacho - Stromy budú rásť

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Alexandra Popovičová. Viac na oficiálnom webe Denislacho.com.

--
Foto: Patrik Ratajský