Adele opäť ukázala svoju ľudskú stránku. Nevydarené vystúpenie na odovzdávaní cien Grammy síce vzápätí sebe vlastným zmyslom pre humor komentovala na Twitteri, no v rozhovore s Ellen DeGeneres priznala, že nasledujúci deň preplakala. Zo zdanlivého zlyhania si však ťažkú hlavu nerobí, podľa jej vlastných slov by plakala tak či onak.

Pri Adele sú fanúšikovia zvyknutí očakávať vystúpenie, ktoré ich dostane do úžasu alebo do plaču. Tentoraz však bola práve 27-ročná Britka tou, ktorá bola v slzách. Jej živému prevedeniu skladby All I Ask z aktuálneho rekordy lámajúceho albumu 25 (recenzia) sa po tohtoročnom odovzdávaní zlatých gramofónikov dostalo zmiešanej kritiky. Poslucháči totiž počas interpretkinho spevu sprevádzaného klavírom počuli zvuk pripomínajúci brnkanie na gitaru, išlo to však mimo melódie a "stiahlo" Adele so sebou.

Speváčka neskôr chybu akoby odosobnene vysvetlila na Twitteri: "Mikrofón spadol z klavíra na jeho struny. To bol ten gitarový zvuk. Kvôli nemu to bolo mimo melódie. Stáva sa." V rozhovore v talk show, ktorej hostiteľkou je komička Ellen DeGeneres však priznala, že nasledujúci deň celý preplakala.


Stále ju majú radi

"Niektorí ľudia si mysleli, že to bol Bieber nacvičujúci si svoje číslo, ale nebol, sme za dobre," začala Adele vtipne odôvodňovať nevydarené vystúpenie. "Ja som vedela, čo sa stalo a chcela som sa otočiť, aby som ten mikrofón zdvihla, ale zamrzla som. V miestnosti to znelo dobre, aj tak som uvrieskaná. To je (tá) emócia... Cítila som sa však trápne. Ľudia mi hovorili: 'Nič si z toho nerob, stále ťa máme radi.' a ja im na to 'Nepýtala som sa, či ma máte stále radi, ale ďakujem'," ukončila sympatická Adele objasňovanie.

Na otázku DeGeneres, či sa cítila zle na druhý deň, speváčka odpovedala: "Plakala som celý deň. Ale, aby som bola fér, plakala by som aj keby to bolo výnimočné vystúpenie. Plačem stále." Napokon dodala, že sa utešovala hamburgerom a pivom. V rozhovore ešte podotkla, že pri najbližsom takomto probléme sa zastaví a začne odznova. Ďalej priznala stálu prítomnosť trémy vo svojom živote, ktorá priamo úmerne rastie s jej slávou.

Pozrite si, ako Adele dostala ešte jednu šancu predviesť svoju srdcervúcu baladu, na druhý pokus už bez technických problémov. Okrem All I Ask zaspievala u Ellen aj druhý singel z albumu 25 - When We Were Young.


Autor: Marek Majzon
Foto: Matt Sayles/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Adele