Holanďan Afrojack bol koncom minulého roku v prestížnej ankete DJ Mag Top 100 zvolený 9. najlepším dídžejom sveta. Podiel na tomto úspechu mali aj jeho minuloročné single, ktoré fungovali nielen v popredných svetových kluboch, ale aj v rádiách. Už o pár týždňov si splní ďalší veľký sen – po desiatich rokoch svojej profesionálnej kariéry konečne vydá svoj debut.

Nahrávka sa na trhu objaví pod názvom Forget The World a na pultoch bude u nás od 16. mája. Základná verzia albumu bude obsahovať dvanásť pesničiek, no milovníkov deluxe verzií potešia 4 bonusové skladby. Afrojack sa nikdy netajil ambíciami si na svoje pesničky pozývať zvučných hostí. Okrem menej známych spevákov (Wrabel, Matthew Koma) sa tak na albume môžeme tešiť na spoločnú pesničku so Snoop Doggom alebo dokonca aj so Stingom.

Dídžejova prvá kolekcia skladieb taktiež rekapituluje singlové úspechy, ktoré dosiahol za posledných dvanásť mesiacov. Nechýba tu ani minuloročný singel As Your Friend, na ktorom hosťoval Chris Brown, nedávny The Spark alebo aktuálny hit Ten Feet Tall. Deluxe verziou určite poteší aj fanúšikov remixov. Afrojack na ňu pridal aj nový rádiový remix singlu Do Or Die od Thirty Seconds To Mars alebo aj vlastnú klubovú úpravu skladby Sovereign Light Café, od skupiny Keane.


Tracklist albumu Forget The World:

1. Ten Feet Tall (ft. Wrabel)
2. Illuminate (Afrojack & Matthew Koma)
3. Born To Run (ft. Tyler Glenn)
4. Freedom (Afrojack & D-wayne ft. Jack McManus)
5. The Spark (ft. Spree Wilson)
6. Dynamite (ft.Snoop Dogg)
7. Too Wild (ft. Wiz Khalifa & Devin Cruise)
8. Three Strikes (ft. Jack McManus)
9. Catch Tomorrow (ft. Sting)
10. We’ll Be Ok (ft. Wrabel)
11.  Mexico (ft. Shirazi)
12.  Keep Our Love Alive (Afrojack & Matthew Koma)

Deluxe edícia:

13. Faded
14. As Your Friend (ft. Chris Brown) (Arranged Version)
15. Do Or Die (Remix) (Afrojack vs. Thirty Seconds To Mars)
16. Sovereign Light Café (Remix) (Afrojack vs. Keane)

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Veronika Dvorská z Universal Music.