Americká kapela Panic! At The Disco zverejnila pieseň Hallelujah. Ide o prvú skladbu, ktorú formácia ponúkla po tom, ako ju začiatkom apríla opustil bubeník Spencer Smith.

Kapela sa na oficiálnej webstránke Panicatthedisco.com a na Facebooku poďakovala fanúšikom za podporu, pričom 28-ročný frontman Brendon Urie (spev, gitara, klávesy) uviedol, že začal novú životnú kapitolu.

"Videl som, ako táto kapela zdolala každé obdobie, každú zmenu a ťažkosti. Teraz moje uznanie a láska narastajú s každým nádychom," napísal. "Pozývam vás, aby ste sa ku mne pridali tak, ako veľa razy predtým," dodal hudobník, ktorý je po odchode Smitha jediným zakladajúcim členom v zostave kapely.

Okrem Urieho a basgitaristu Dallona Weekesa tvoria aktuálnu zostavu aj gitarista Kenneth Harris and bubeník Dan Pawlovich, ktorí boli od roku 2013 členmi koncertnej zostavy. Práve so zverejnením nového singla však Brendon Urie oznámil, že sa stali regulárnymi členmi skupiny. Zatiaľ nie je jasné, či sa pieseň Hallelujah objaví na novom albume zoskupenia.


Kapela Panic! At The Disco vznikla v roku 2004 v Las Vegas a už o rok neskôr vydala svoju prvú štúdiovku A Fever You Can't Sweat Out. Po nej nasledovali albumy Pretty. Odd. (2008), Vices & Virtues (2011) a Too Weird to Live, Too Rare to Die! (2013). Okrem toho má na konte aj tri koncertné záznamy, dve kompilácie či jednu EP nahrávku.

Zdroj: SITA (Panicatthedisco.com, archív)
Foto: Facebook.com/panicatthedisco

Súvisiaci interpreti: Panic! At The Disco