Kapela Massriot na čele s Robom Šimkom nedávno predstavila nový singel Na čom nezáleží, ku ktorému už stihli hudobníci nakrútiť aj videoklip. A hoci text piesne je na míle vzdialený od klasických zamilovaných balád, má predpoklady zarezonovať.

Autorom piesne o zakázanom, no úprimnom vzťahu je spevák kapely Robo Šimko. Ako tvrdí, neveru rozhodne neobhajuje, no je si vedomý, že v dnešnom svete sa jej vyhne len málo vzťahov. "S kapelou sme sa rozhodli spraviť pieseň s takouto tematikou práve preto, že vnímame tento svet taký, aký je. Medziľudské vzťahy a hodnoty sú nastavené niekde úplne inde, ako kedysi. Je vysoká rozvodovosť a väčšinou celá vina padne na jednu stranu, ale pravda je v skutočnosti vždy niekde uprostred," myslí si Robo.

Paradoxom ale je, že práve on sa rozhodol minulé leto vziať za manželku dlhoročnú priateľku Lenku a tesne pred svadbou zložil pieseň o nie práve harmonickom spolužití. "Od prvej chvíle, čo ľudia počuli pieseň, sa ma pýtajú, či je všetko v poriadku, či manželstvo funguje, prípadne prečo som nešťastný, ale všetko je v úplnom poriadku. Túto pieseň som napísal v časoch príprav na svadbu, stále sme s Lenkou zaľubení ako puberťáci, ale nie každý má bohužiaľ to šťastie," dodal.


Videoklip k balade sa nakrúcal v Bojniciach, a hoci sa to nezaobišlo bez komplikácií, výsledok prekvapil nielen fanúšikov, ale aj členov kapely, ktorí si natáčanie nesmierne užili. "Bolo to super a veľmi zábavné, s chalanmi sme úžasná partia, herečky Marta a Réka sú skvelé baby, ktoré máme veľmi radi a jednoznačne patria do našej Massriot rodiny," prezradil spevák o vydarenom dni.

"Bolo mnoho komických situácii, ako napríklad keď sme natáčali moje spevové scény, mal som sa tváriť vážne, ale náš gitarista Marek mi stále robil prieky spoza kamery a rozosmieval ma. Natáčali sme to v Bojniciach, neďaleko ZOO, takže k tomu všetkému mi do toho vrieskali opice," dodal so smiechom. Šimko sa spolu s kapelou momentálne pripravuje na účinkovanie na letných hudobných festivaloch a pieseň Na čom nezáleží na ich koncertoch rozhodne nebude chýbať.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Barbora Vargicová.