Jedna z najúspešnejších kapiel, ktoré sa zrodili v 90-tych rokoch, má už niekoľko mesiacov na trhu nový album. Teraz sa ho rozhodla spropagovať netradičným vizuálom. Namiesto nového námetu totiž Blink-182 prerobili svoj asi najznámejší klip, v ktorom bežia nahí po meste. V hlavných úlohách však neuvidíte súčasných členov kapely ale trojicu mladých žien.

Remake nezabudnuteľného videoklipu k hitu What's My Age Again? z roku 1999 sprevádza novú pieseň She's Out Of Her Mind, ktorá je druhým singlom z nedávno vydaného albumu California. Ide o prvú nahrávku Blink-182 po tom, ako skupinu vlani opustil gitarista a spevák Tom DeLonge a nahradil ho Matt Skiba z formácie Alkaline Trio.

Tom však na bývalých spoluhráčov nemusí mať ťažké srdce, že si po 17 rokoch išli zabehať nahí bez neho. Túto zábavnú aktivitu totiž v prerábke slávneho videoklipu prenechali krajšiemu pohlaviu. Namiesto hudobníkov sa predstavili internetové celebrity Lele Pons, Hannah Stocking a Vale Genta a z klipu je evidentné, že si trojica mladých krások nakrúcanie naozaj užila. Priestor dostal aj americký herec a komik Adam DeVine, ktorý si zahral sexi zdravoťáka.

Videoklip vznikol v rámci nového projektu Flash Frame pod hlavičkou streamovacej služby Spotify, ktorý bude podobným spôsobom pripomínať aj ďalšie klasické videoklipy.


Pôvodný klip so skladbou What's My Age Again?:


Blink-182 fungovali pôvodne v rokoch 1992 až 2005, pričom počas tohto obdobia vydali päť štúdioviek, z ktorých komerčne najúspešnejší bol tretí album Enema Of The State (1999). Okrem What's My Age Again? pochádzajú z tohto obdobia aj hity All The Small Things a Adam's Song. V roku 2005 vydali kompiláciu s jednoduchým názvom Greatest Hits a následne sa na niekoľko rokov odmlčali.

Návrat na scénu oznámili vo februári 2009 na 51. udeľovaní cien Grammy a následne vydali šiestu štúdiovku Neighborhoods (2011) a kompiláciu Icon (2013). V júli vydali album spomínaný najnovší album California, ktorý nájdete na všetkých streamingových službách.



Text: Hudba.sk (zdroj: SITA - Billboard.com)

Informácie pochádzajú z webstránky www.billboard.com a archívu agentúry SITA.

Súvisiaci interpreti: Blink-182