Nikola, Veronika, Angee, Tereza a Wendy z formácie 5Angels zverejnili nový vianočný videoklip Christmas Will Find You. Video predstavili spoločne s novým albumom, ktorý pokrstil Filip Kratochvíl, syn Lucie Bílej. Autorkou piesne je úspešná americká skladateľka Kari Kimmel.

Klip ukazuje 5Angels pri príprave na pohodové Vianoce. Nakrúcanie však až tak pohodové nebolo. Sprevádzalo ho množstvo drobných nepríjemností. Hneď v úvode nakrúcania sa Nikola porezala na jednej z vianočných ozdôb. Malá hlboká rana najprv silno krvácala a trochu zašpinila kostým, ale všetko sa dalo do poriadku. "Už to potom len strašne štípalo," spomína s úsmevom Nikola.

Ďalšie zábery už prebiehali viac-menej v poriadku, no po chvíľke čakania na upečené vianočné medovníky sa z kuchyne začal valiť dym. Bolo jasné, že je po medovníkoch a medzi dievčatami sa prvýkrát v ich histórii strhla veľká hádka. Jedna druhú obviňovala, že nedala pozor na medovníky. Kto za to naozaj mohol sa nepodarilo zistiť. Klip napokon zachránili koláče kúpené v neďalekej cukráni. "Spoločné pečenie nám nefunguje, budeme sa radšej ďalej venovať spoločnému spievaniu," svorne tvrdia speváčky.


Album World Domination, ktorý pokrstili 4. decembra v pražskom Bontonland Megastore, je rekapituláciou doterajšej tvorby kapely. Nahrávka obsahuje aj dosiaľ nevydaný materiál, ktorý napísal Andy Murray, a spomínanú vianočnú pesničku Christmas Will Find You.

V týchto dňoch nahrávajú 5Angels v Londýne dve nové skladby. Piesne vznikajú v spolupráci s momentálne veľmi úspešnými producentmi Rickom Parkhouseom a Georgeom Tizzardom (Red Triangel Production), ktorí majú na svojom konte niekoľko hitov a úspešné produkcie pre 5 Seconds of Summer, Alexandru Burke, Cheryl a iných.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Rado Mešša z agentúry pro:messa.

Súvisiaci interpreti: 5 angels