Nik nie je známejší obklopovaním sa gýčovými sladkosťami v gigantických rozmeroch viac než speváčka Katy Perry. Veď už vo videoklipe California Gurls dokázala svoju záľubu v ružovom želé, zmrzline a farebných lízankách. A práve tá sa jej takmer "stala osudnou", keď ju do Katy na austrálskom koncerte hodil fanúšik.

Katy Perry nezaprie herecké sklony. Počas jej príhovoru na koncerte vo vypredanej Lover Rod Arene v Melbourne neplánovane lietali vzduchom sladkosti, no to speváčku nerozladilo - ukázala skvelý zmysel pre improvizáciu a komediálnosť a teatrálne sa v princeznovskýh šatách zviezla na zem.

"Nikdy som ani len netušila, že ma zabije lízanka," ozvala sa do mikrofónu ešte ležiac na zemi. Jej reakcia vyvolala vlnu smiechu, načo speváčka pokračovala: "Úprimne povedané, nerobme z toho trend, som veľmi krehká. Narodila som sa v znamení škorpión a som citlivá. Práve som bola zastrelená lízankou!"

Následne začala Katy žartovať na tému novej civilizačnej choroby známej ako "selfing", pri ktorej človek trpí chorobnou závislosťou na robení "selfies". Dokonca vytiahla na pódium jedného fanúšika, s ktorým si takúto fotku spravila. Zdá sa, že populárna speváčka, ktorá má na konte desiatky hitov, nemá najmenší problém s improvizáciou počas svojich šou a jej príhovory k publiku nie sú len povinnou jazdou.

Môžeme len dúfať, že podobný prístup predvedie aj na svojom bratislavskom koncerte, ktorý sa bude konať už 27. februára v Slovnaft Arene. Mimochodom, o skvelú šou sa Katy Perry pravdepodobne postará aj počas amerického Super Bowlu. Zverejnený trailer napovedá, že bude skutočne bláznivá.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

TIP: Pozrite si celé vyše 17-minútové video, ktoré zachytáva dlhý príhovor, incident s lízankou, selfie s fanúšičkou a spev emotívnej piesne By the Grace of God.


Text: Hudba.sk (Zdroj: XL, Mirror.co.uk)
Foto: John Shearer/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Katy Perry