Kastingy do projektu Boyband sa nezadržateľne blížia. Už túto stredu v Cinema City Aupark Bratislava a vo štvrtok v Cinema City Slovanský Dům Praha vyberú svetoznámi britskí producenti Denis Ingoldsby a Andrew Murray päticu talentovaných chlapcov z Čiech a Slovenska. Novej chlapčenskej skupine pomôžu naštartovať kariéru.

Hoci sa prihlasovací systém na kastingy uzavrel v nedeľu o polnoci, talentovaní chlapci majú naďalej šancu zvíťaziť v prestížnych talentovkách. Ako prezradil český producent projektu, agentúra Nemoros, na kastingy môžu totiž prísť aj chlapci, ktorí sa zaregistrovať nestihli. "Prihlasovacie formuláre budú k dispozícii aj priamo na miestach kastingov – v Bratislave a v Prahe. Vďaka tomu sa môžu kastingov zúčastniť aj tí, ktorí z nejakého dôvodu registráciu cez internet nemohli či nestihli absolvovať," odkazuje producent všetkým nadaným mladíkom z oboch krajín.

Talentovaní chlapci zo Slovenska a Čiech vo veku 15 – 20 rokov sa môžu dostaviť  na dva kastingy, ktoré sa budú konať od 10tej do 17tej hodiny v priestoroch multiplexov:

24. 9. - Multikino Cinema City, Aupark Bratislava
25. 9. - Multikino Cinema City, Slovanský dům, Praha 1

Spoločne s producentmi Denisom Ingoldsbym a Andrewom Murrayom budú na kastingoch prítomní ako supervízori i členovia legendárneho boybandu Lunetic, jeho zakladateľ Aleš Lehký a frontman Vašek Jelínek.  Čo dvojica supervízorov odkazuje a odporúča chlapcom, ktorí prídu skúsiť šťastie na kastingy? "Predovšetkým sebadôveru, pokoru, rešpekt a odvahu, ale hlavne hlas," vymenúva Aleš. "Aby sa dobre pripravili, vybrali si tú správnu skladbu, ktorá im polohovo sedí a môžu v nej ukázať svoj rozsah a farbu hlasu. Nemusia sa ničoho báť a hlavne byť pokojní, tréma totiž dokáže z dobrého speváka urobiť amatéra. Veľa šťastia!" dodáva Vašek.  

Podmienky týkajúce sa priebehu samotných kastingov, nájdu záujemcovia na oficiálnej webovej adrese českého producenta projektu, spoločnosti Nemoros, viac informácií je aj na Facebooku.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Adriána Čahojová z agentúry Soul For Show.