Už po tretíkrát sa na Slovensko chystá austrálska dvojica mímov, ktorú celý svet pozná ako The Umbilical Brothers. Nechajte sa nimi vtiahnuť do neopakovateľného predstavenia Kid's Show, v ktorom dostanú riadne zabrať vaše bránice. Toto predstavenie bude na Slovensku posledné pred niekoľkoročnou prestávkou.

V rokoch 2013 a 2014 sa The Umbilical Brothers podarilo vypredať bratislavský Istropolis. Posilnení touto pozitívnou skúsenosťou sa opäť chystajú zaútočiť, a to konkrétne 19. februára 2015. "Môžem úprimne povedať, že som nikdy v žiadnej inej krajine nevypil toľko vodky. A to sme boli aj v Rusku! Ešte tri mesiace po turné som triezvel. Milujem Slovensko. To prijatie bolo úžasné," uviedli svorne obaja členovia dvojice.

Shane Dundas a David Collins v predstavení Kid's Show používajú nevyberaný až vulgárny slovník so sexuálnym kontextom a samozrejme, nechýbajú ani odkazy na násilie a drogy, čím je vlastne celá šou absolútne nevhodná pre deti.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

The Umbilical Brothers vo svojich vystúpeniach kombinujú pantomímu s dialógom, bábkami, groteskami, vokálnymi zvukovými efektami a vo veľkej miere do nich zapájajú aj divákov, čím pre návštevníkov šou vytvárajú neopakovateľné zážitky.

Dundas a Collins boli hosťami takých osobností ako Larry King, David Letterman či Jay Leno. So svojimi kúskami sa predstavili na komediálnom festivale Cat Laughs v Melbourne, v opere v Sydney, na známom festivale Fringe v Edinburghu a boli nominovaní i na prestížnu Perrier Award. Hosťovali dokonca na Woodstocku a umiestnili sa medzi 100 najkreatívnejšími ľuďmi zábavného priemyslu podľa Entertainment Weekly.

Vstupenky na podujatie je možné zakúpiť v sieti Predpredaj.sk za cenu od 15 do 45 €. VIP lístky zahŕňajú okrem občerstvenia aj stretnutie s dvojicou.


Zdroj: PR
Foto: Facebook.com/UmbilicalBrothers