Slovenská punková skupina Got Blue Balls vydáva 5. októbra svoj druhý album Counting the Days na fyzických nosičoch. Kapela už spustila predpredaj nahrávky na oficiálnej Bandcamp stránke.

Fanúšikovia si na stránke môžu limitované CD zakúpiť a bude im odoslané už v deň vydania. Got Blue Balls sa zároveň opäť chystá na pódiá. Kapela je známa častým koncertovaním v zahraničí a už v októbri ju čaká séria vystúpení vo Veľkej Británii, kde sa ako hlavný interpret na vlastnom turné predstaví po prvýkrát. Pre slovenských fanúšikov pripravila formácia špeciálny koncert v Banskej Bystrici (Záhrada CNK), na ktorom 24. októbra ako špeciálny hosť zahrá bratislavská kapela Symbiosis.

Got Blue Balls momentálne fungujú v zložení Michal Minár (spev), Juraj Oravec (gitara), Richard Mikuš (bicie), Roman Hríbik (basgitara) a Lukáš Hlaváč (gitara, klavesy). Od vydania prvého albumu kapela odohrala niektoré z najväčších festivalov v strednej Európe, ako Pohoda festival (Slovensko), Waves Vienna festival (Rakúsko), Rock for People (Česká Republika) a absolvovala niekoľko koncertných turné v zahraničí a na Slovensku.

Album Counting the Days si môžete celý vypočuť a podporiť kúpou na Bandcampe, počúvať ho môžete aj na Deezeri a ďalších streamingových službách.



Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Juraj Oravec z agentúry Pro Music.

Súvisiaci interpreti: Got Blue Balls