Ako donútiť fanúšikov, aby si dosť nudnú skladbu vypočuli dvakrát po sebe? Rihanna pozná odpoveď! Jej nový videoklip k duetu s kanadským raperom Drakeom sú totiž dva klipy v jednom. Oba s tou istou zvukovou stopou, ktorá síce v kontexte albumu Anti funguje, ale za pilotný singel si mohla zvoliť inú pieseň.

Tmavý klub niekde v Karibiku, v ňom divoká párty plná natriasajúcich sa zadkov a marihuanového oparu. To je v skratke prvý videoklip, v ktorom sa spolu zblížia Rihanna a Drake - vraj bývalí milenci, ktorí spolu o niečo decentnejšie zdieľali svoje intímny zóny už dávnejšie vo videách What's My Name? a Take Care.

V druhom vizuáli si vystačia sami. Nachádzajú sa v ružovom apartmáne, kde sa speváčka krúti a obchytkáva v lesklom priehľadnom tope a sukni, ktorú si zrejme skrátila sama po požití vyššie spomínanej ľahkej drogy. Raper sa tvári nezúčastnene, chytá sa za tvár a pokus o očný kontakt končí sklonenou hlavou, keď ho RiRi rozosmeje zvádzaním s vyplazeným jazykom.


Zaujímavejšími skladbami z novinky Anti sú spevácky vrchol albumu (a možno aj celej Rihanninej kariéry) Love On The Brain, z hip-hopovo ladených Consideration či Desperado, alebo skvelá coververzia Same Ol' Mistakes. Pieseň austrálskych Tame Impala sa však zrejme videosinglom nestane, prekvapením je už to, že sa objavila na albume.

Okrem chaoticky vydanej nahrávky, ktorá je pre Rihannu dosť výrazným odklonom od mainstreamu, a neštandardných rošád v jej plánovanom turné sa aktuálne diskutuje aj o tom, či sa speváčka naozaj predstaví na zajtrajšom odovzdávaní BRIT Awards. Účasť na minulotýždňových Grammy totiž na poslednú chvíľu pre zdravotné problémy odvolala, a tak sa aj organizátori najsledovanejších britských hudobných cien obávali podobného scenára. Cez víkend však potvrdili, že sa nič v plánovanom programe nemení a podľa britských médií už speváčkin tím dorazil do Londýna.

Autor: Patrik Marflák
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Drake, Rihanna