Steven Tyler z kapely Aerosmith prekvapil ľudí v litovskom Vilniuse. Pri prechádzke po meste totiž narazil na dvojicu pouličných hudobníčok, s ktorými si zaspieval svoj hit Crazy. Teda, aspoň sa o to snažil... Pozrite si video, pri ktorom sa vás možno zmocní pocit zdieľanej trápnosti. A druhé, ktoré vám dojem dokonale napraví!

Rockeri Aerosmith nedávno v rámci svojho turné koncertovali v Litve a pri tejto príležitosti sa spevák Steven Tyler vybral do ulíc spoznávať krásy mesta Vilnius. Narazil pritom na pouličné hudobníčky, ktoré chcel pravdepodobne odzbrojiť svojou prítomnosťou. Dvojica slečien napriek tomu pokračovala v husľovo-akordeónovom prevedení skladby Crazy a Tyler sa k nim niekoľkokrát pokúsil pridať.

Hudobník sa pritom evidentne nechal uniesť a užíval si to viac než ľudia stojaci okolo. Možno si po tomto vystúpení niektorí prítomní diváci aj rozmysleli účasť na koncerte Aerosmith (no to by spravili chybu, viď druhé video). Spevák po niekoľkých pokusoch o vokálne exhibície napokon väčšinu času radšej iba mlčky stál, uznanlivo pokyvkával a povzbudzoval mladé inštrumentalistky.


Aktualizácia (15:30): Pouličné vystúpenie nebolo jediným prekvapením, o ktoré sa spevák vo Vilniuse postaral. Druhého sa dočkali fanúšikovia priamo na koncerte - práve sme našli video, ako si dvojicu z ulice zavolal na pódium a v sprievode celej kapely to pred zaplneným hľadiskom vyznieva úplne ináč. Milí diskutéri, mali ste pravdu: v prvom videu nie je rozospievaný a len si to bezstarostne užíva, no na koncerte už podáva štandardný výkon.


Text: Hudba.sk
Foto: AP Photo/Andre Penner

Súvisiaci interpreti: Aerosmith