Romantické a silné balady sú tým, čím sa Adele preslávila a čo je jej poznávacím znamením. V najnovšom singli a videoklipe k piesni Send My Love (To Your New Lover) sa však ukazuje v novom svetle. Vo výrazných kvetovaných šatách sa vlní v priestore s čiernym pozadím a ukazuje posun do moderných popových vôd.

Nový speváčkin videoklip mal premiéru počas včerajšieho udeľovania cien Billboard Music Awards. Nakrúcal sa v Londýne a Adele na ňom spolupracovala s režisérom Patrickom Daughtersom (Muse, Kings of Leon). V rámci hesla "v jednoduchosti je krása" sa vizuál nesie len v kaleidoskopickom vrstvení obrazov, v ktorých vyniká predovšetkým hypnotické prelínanie sekvencií a romanticky vyzerajúca Adele spievajúca o svojom ex-priateľovi.

V piesni inšpirovanej bývalým vzťahom sa 27-ročná speváčka vyznáva z radosti z jeho konca. "Bol to slaboch. Nedokázal so mnou držať krok. Takže, prepáč," povedala na margo svojho bývalého Adele. Autorka megahitu Hello zároveň priznáva, že za popovejšiu produkciu a zvuk piesne môže skúsené producentské duo Max Martin a Shellback, ktorí stoja za novým hitom Justina Timberlakea, ale napríklad aj za piesňou I Knew You Were Trouble od Taylor Swift. Keď ju speváčka prvýkrát počula, ihneď sa rozhodla ich oboch osloviť.

Videoklip má na druhý deň po zverejnení zhruba milión zhliadnutí, vysokú sledovanosť si však získal práve počas odovzdávania spomínaných Billboard Music Awards, kde mal televíznu premiéru. Adele na oceneniach získala vďaka svojmu tretiemu albumu 25 až osem nominácií, z ktorých včera viac ako polovicu premenila na víťazstvo.


Mohlo by vás zaujímať:

Adele na prestížnych Ivor Novello Awards vyhlásili za skladateľku roka

VIDEO: Adele spieva, aj keď vypadne zvuk - a fanúšikovia s ňou

Text: Hudba.sk, mž (zdroj: EW.com, SITA, Iheart.com)
Foto: Youtube.com