Prešovská kapela IMT Smile, ktorá vlani ako jediná slovenská skupina vypredala košickú Steel arénu i bratislavskú Inchebu, prichádza s novým singlom. Pieseň nesie názov Cesty II. triedy a už teraz si ju môžete vypočuť na Deezeri, kde je medzi slovenskými používateľmi momentálne najpočúvanejšou skladbou.

Ivan Tásler sa nikdy netajil tým, že okrem hudby, je jeho koníčkom aj cestovanie. Po Austrálii prišla na rad aj Amerika, konkrétne Kalifornia, ktorá je známa svojou uvoľnenou atmosférou.

"Miesta ako Venice Beach či San Francisco ma úplne dostali. A v piesni Cesty II. triedy je trochu Ameriky aj počuť. Okrem už klasického guitalele sme v nahrávke použili aj banjo či steel guitar," prezradil o novej skladbe líder IMT Smile.

IMT Smile Zdroj: Lenka Imrichová

"Dá sa to zniesť, stratený v čiarach ciest. Zniesť sa to dá, napriek pár nehodám. Zvalený strom, prejdený pes, stopárka v hore hore bez. Hory ňou horia tiež. Dá sa to zniesť, lebo vieš, stále je dosť iných ciest," spieva Tásler v chytľavom texte piesne, ktorý napísal dvorný textár IMT Smile, Vlado Krausz. Skupina ku skladbe čoskoro predstaví aj videoklip. Ten sa bude nakrúcať už tento týždeň.

V prípade, že nemáte konto na Deezeri, môžete si vypočuť len krátku ukážku piesne. Všetky informácie o populárnej streamingovej službe nájdete TU.



Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Marek Kučera z vydavateľstva Universal Music.

Foto: Marko Erd (titulná fotografie), Lenka Imrichová (foto v článku)

Súvisiaci interpreti: IMT Smile