Austrálska raperka Iggy Azalea vydá svoj druhý štúdiový album s názvom Digital Distortion v auguste. Povedala to v rozhovore pre týždenník Las Vegas Weekly. V ňom sa vyjadrila, že počas vystúpenia v lasvegaskom klube Jewel, ktoré sa uskutoční 26. augusta, predstaví okrem skladby Team aj ďalšie zo štúdiovky.

"Vtedy už bude môj album vonku," uviedla. Presný dátum vydania však nie je známy. Novinku pôvodne plánovala uviesť na trh v júni, ale dátum uvedenia na trh posunula pre účasť v austrálskej verzii súťaže The X Factor. Neskôr sa špekulovalo, že by album vydala tento mesiac. "Nie, to nie je pravda. Nemôžete veriť všetkému čo čítate. Môj album je dokončený, ale bola som zaneprázdnená kopou vecí, čo sa mi nedávno stali v osobnom živote," povedala pre magazín 26-ročná hudobníčka, ktorá sa v júni rozišla so snúbencom Nickom Youngom. "Potrebovala som trochu času, aby som si mohla dať život do poriadku a spracovať zmeny v mojom osobnom živote," dodala.

Iggy Azalea, vlastným menom Amethyst Amelia Kelly, sa ako šestnásťročná presťahovala zo Sydney do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila prostredníctvom YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. Debutový album The New Classic vydala v apríli 2014, v novembri toho istého roka ponúkla aj jeho reedíciu s názvom Reclassified. Ako herečka sa predstavila v akčnej snímke Rýchlo a zbesilo 7 (2015).  

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/iggyazalea

Súvisiaci interpreti: Iggy Azalea