Americká rocková kapela Jimmy Eat World zverejnila pieseň Get Right. Novinka mala premiéru v relácii Rock Show Daniela P. Cartera na BBC Radio 1. Formácia zverejnila ku skladbe aj lyric video.

Spevák a gitarista skupiny Jim Adkins prezradil, že Get Right je prvým singlom z pripravovaného albumu kapely. Názov ani dátum vydania nahrávky zatiaľ nie sú známe. Muzikant takisto potvrdil, že spolu s kolegami plánuje svetové turné na podporu deviatej štúdiovky.


Jimmy Eat World vznikli v roku 1993 v arizonskom meste Mesa. Okrem spomínaného lídra formáciu tvoria aj Tom Linton (gitara), Zach Lind (bicie) a Rick Burch (basgitara). V januári 1994 vydali debutový, eponymný album, po ktorom nasledovali nahrávky Static Prevails (1996), Clarity (1999), Bleed American (2001), Futures (2004), Chase This Light (2007), Invented (2010) a Damage (2013).

S nahrávkami Futures a Chase This Light sa im podarilo dostať do top 10 amerického rebríčka Billboard 200. Vydali tiež niekoľko živákov, EP nahrávok, kompiláciu Singles (2000) či úspešné single The Middle alebo Pain.


Zdroj: SITA (Consequenceofsound.net)
Foto: Facebook.com/jimmyeatworld

Súvisiaci interpreti: Jimmy Eat World