Red Foo a SkyBlu z americkej formácie LMFAO sa rozhodli ísť svojimi vlastnými cestami. "Mám pocit, že už sme to robili strašne dlho, päť alebo šesť rokov. A už si hovoríme, že sa pustíme do toho, čo je prirodzené a nebudeme sa stále do niečoho nútiť," vysvetlil Red Foo, ktorý netuší, či sa LMFAO ešte niekedy vrátia na scénu.

"Navždy však budeme rodina. Vždy bude môj synovec a ja jeho strýko," uviedol. Red Foo naďalej plánuje tvoriť hudbu, ktorá bola pre LMFAO typická. "Naozaj ma veľmi bavilo dávať svetu párty hudbu, takže vždy budem robiť niečo podobné," sľúbil.

Redfoo (Stefan Kendal Gordy) a SkyBlu (Skyler Austen Gordy) alias LMFAO pôsobia na scéne od roku 2006. Pôvodne sa volali Sexe Dude, no po intervencii babičky sa premenovali. V novembri 2008 podpísali zmluvu s vydavateľstvom Interscope a v júli 2009 vydali debutový album Party Rock so singlami I'm in Miami Bitch, La La La, Shots a Yes.

V roku 2009 sa stala nielen v USA hitom skladba Let the Bass Kick in Miami Girl, pod ktorou je okrem LMFAO podpísaný aj DJ Chuckie. V roku 2010 si ich pozval na hosťovanie do skladby Gettin' Over You Francúz David Guetta a o úspechu LMFAO bolo rozhodnuté.

LMFAO - Party Rock Anthem feat. Lauren Bennett, GoonRock

Skutočný prelom však predstavovala až skladba Party Rock Anthem z druhého štúdiového albumu Sorry for Party Rocking (2011). Pieseň sa stala medzinárodným hitom, LMFAO s ňou ovládli rebríčky v USA i vo Veľkej Británii a z lokálnej hviezdičky sa stala svetoznáma skupina. LMFAO v auguste vystúpili aj v Bratislave (reportáž), no na koncerte zo zdravotných dôvodov chýbal SkyBlu.

Zdroj: SITA
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: LMFAO