Slovenská speváčka Mista pôsobiaca v Prahe po úspechoch viacerých singlov v zahraničných tanečných hitparádach vydala v pondelok svoj debutový album. Nesie názov Show Me a aktuálne ho propaguje aj novým videoklipom k titulnej skladbe.

Na albume Show Me sa nachádzajú viaceré už známe skladby ako Rock It (United), Never Hide či Cash Out, na ktorej blondínka spolupracovala s producentmi úspešného rumunského projektu Morandi. Nemecké vydavateľstvo A45 Music, ktoré Mistu zastrešuje na európskom trhu, ponúklo jej single ázijskej divízii vydavateľstva ToCo International, vďaka ktorému Slovenka túto jeseň už stihla absolvovať prvú časť svojho čínskeho turné. Ďalšie koncerty v najľudnatejšej krajine sveta odohrá pár dní pred Vianocami.

Albumovú novinku, ktorú na Slovensku a v Česku vydáva vydavateľstvo Universal Music, Mista aktuálne propaguje aj novým videoklipom. Ten vznikol k piesni Show Me, v ktorej speváčka vo veľkom využíva auto-tune efekt. Naďalej tak dokazuje, že hoci od detstva hrala na husle i klavír a má klasické hudobné vzdelanie, aktuálne je doma v tanečnej hudbe.

Prečítajte si: Mista zbiera úspechy v zahraničí, Slováci ju nepoznajú

Mista - Show Me

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Veronika Dvorská z vydavateľstva Universal Music a manažér speváčky Stanislav Šimor.

Súvisiaci interpreti: Mista