Presne týždeň pred krstom svojho debutového albumu speváčka a herečka Barbora Švidraňová na Facebook stránke svojej hudobnej skupiny Basie Frank Band odpremiérovala nový videoklip. Vznikol k retro-popovej piesni Love a účinkuje v ňom celá kapela, ktorú môžete už 29. novembra zažiť naživo.

Po odľahčenej pesničke Muž zo severu je novinka Love druhým videosinglom z očakávaného debutu Barbory Švidraňovej. Nahrávka s názvom Fénix vyjde už na budúci týždeň, a tak je najvyšší čas, aby predstavila aj svojich talentovaných spoluhráčov z kapely Basie Frank Band.

Urobila tak v podobe videoklipu, o ktorom včera na Facebooku napísala: "Tak je to tu! Naša exkluzívna premiéra nového videoklipu Love, kde vám predstavujem celú moju kapelu v plnej sile! Dúfam, že budete cítiť, s akou láskou hráme a tvoríme a prajem vám, aby ste boli v živote vždy obklopení len tou najpozitívnejšou láskyplnou energiou!" O réžiu videa sa postaral Mikuláš Krišpín Iždinský, styling mala na starosti Barbora Yurkovic.


Hviezdy šou Tvoja tvár znie povedome spolu na pódiu

V klipe sa predstavili všetci členovia Basie Frank Band - gitarista Šimon Švidraň, basgitarista Adrián Simonides, klávesák Lukáš Cintula, ktorý sa blysne zaujímavým sólom, a bubeník Matej Richtarčík. Okrem nich môžete v jednoduchom vizuáli aj dve backing vokalistky (Adela Husárová, Laura Wengová) a troch členov dychovej sekcie (Adam Tojčík, Michal Cálik, Branislav Belorid).

Ešte viac ľudí bude na pódiu v utorok 29. novembra na krste albumu v Ateliéri Babylon, kde sa ako hostia predstavia sláčikové kvarteto Adventure Strings, s ktorým Basie Frank Band nahrali titulnú skladbu Fénix, a tiež spevácki kolegovia Barbory Švidraňovej Lukáš Adamec, Emma Drobná a Mária Čírová.

Všetci traja sú známi okrem iného aj vďaka šou Tvoja tvár znie povedome, kde Barbora v prvej sezóne účinkovala, rovnako ako obľúbený moderátor Andrej Bičan, ktorý na jej koncerte taktiež predstaví niektorú zo svojich televíznych premien. V neposlednom rade treba spomenúť meno krstného otca albumu, ktorý bude Martin Pyco Rausch.

Vstupenky:  Predpredaj.sk 

Na budúci rok Basie Frank Band predstaví album na turné, v rámci ktorého plánuje navštíviť všetky väčšie ale aj malé mestá, keďže už teraz je o koncerty veľký záujem. Viac sa o novom albume a plánoch Barbory Švidraňovej dozviete v našom exkluzívnom rozhovore.

Barbora Švidraňová: Chcem ukázať, že mám na viac než byť seriálovou mrchou

Text: Hudba.sk (zdroj: Peter Roško)
Foto: Facebook.com/basiefrankband