Americký dídžej a hudobný producent Diplo tvrdí, že priaznivci speváčky Taylor Swift sú blázni. Tridsaťšesťročný producent to uviedol v rozhovore pre magazín GQ. Speváčkini priaznivci majú dídžeja v zuboch odvtedy, ako sa vlani na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter vysmieval zo zadku ich obľúbenkyne. Diplo sa pritom neskôr vyjadril, že to bol iba žart.

"Hnevá ma, že sa odvtedy moje meno pravidelne objavuje v bulvári, pretože sa musím na internete poriadne krotiť. Nepáči sa mi to, lebo už to viac nie je zábava. Odozva na moje odkazy bola veľmi zlá. Fanúšikovia Taylor Swift sú naozaj šialení. Vyhrážali sa mi, že ma zabijú. Je to celé bizarné a odporné. Sú to tí najhorší ľudia na svete. Píšu mi veci ako: 'Želám ti, aby tvoje deti mali Downov syndróm.' Sú neskutočne zlí. Uťahoval som si aj z Lady Gaga, no jej fanúšikovia nikdy neboli takí zákerní. Boli zábavní. Títo ľudia sú však stelesnené zlo," prezradil.

Diplo, vlastným menom Thomas Wesley Pentz, má na konte nahrávky Sound And Fury (2002), Florida (2004), Decent Work For Decent Pay (2009), Riddimentary (2011) a Random White Dude Be Everywhere (2014). Je tiež spolutvorcom hudobného projektu Major Lazer. Okrem toho spolupracoval s interpretmi ako Britney Spears, Beyoncé, No Doubt, Justin Bieber, Usher či Madonna. Okrem hudby sa venuje aj neziskovej organizácii Heaps Decent.

Dvadsaťpäťročná Taylor Swift vydala debutový eponymný album v roku 2006. Nahrávka získala v USA šesťnásobnú platinovú platňu. Nasledovala štúdiovka Fearless (2008), ktorá bola ešte úspešnejšia ako jej predchodca, a dosiahla sedemnásobnú platinu. Tretí album Speak Now (2010) je v súčasnosti v USA certifikovaný štvornásobnou platinovou platňou. Zo štvrtej štúdiovky Red (2012) sa len počas prvých siedmich dní v USA predalo vyše 1,2 milióna kópií a taktiež už dosiahla štvornásobnú platinu.

Piaty album 1989 (2014), ktorý je oproti predošlým štúdiovkám čisto popový, je momentálne certifikovaný trojnásobnou platinou. Swift má na konte napríklad sedem cien Grammy, 16 American Music Awards či 12 Billboard Music Awards. V roku 2009 sa objavila v seriáli C.S.I.: Kriminálka Las Vegas (2000), zahrala si aj vo filmoch Valentín (2010) a Darca (2014).  

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/diplo 

Súvisiaci interpreti: Taylor Swift