Slovenská formácia Dilemma v zložení Ján Spišák, Marcel Buntaj, Martin Gašpar, Juraj Tatár a Matej Moravec sa pripravuje na trojmesačné turné, ktoré absolvuje spolu s kapelou Horkýže Slíže. Dohromady sa predstavia v 27 českých a 15 slovenských mestách.

"Dnes už nikto takéto veľké turné nerobí, preto sa tešíme na tri mesiace nových zážitkov. Dilemma existuje už dlho a mám pocit, že teraz prišiel ten správny čas, aby sme prelomili bariéru na česko-slovenskej scéne. Myslím si, že v aktuálnej zostave máme toho veľa čo povedať," zdôraznil Ján Spišák.

Na koncertoch plánuje Dilemma zahrať skladby z albumov The Last Debut, Bordel Europe a Low Profil Scream. Atmosféru každej z piesní by pritom mala podčiarkovať aj vizualizácia. Ďalším z pripravovaných prekvapení má podľa Jána Spišáka byť vystúpenie Kuka z Horkýže Slíže, s ktorým spoločne predvedú skladbu Nazdar!!!.

"Na turné sa pripravujeme zodpovedne niekoľko mesiacov, pretože chceme ponúknuť šou, na ktorú ľudia nie sú od domácich interpretov zvyknutí. Túto šnúru berieme ako jeden veľký zážitok a zároveň obrovskú výzvu," dodal spevák.

Dilemma - Oh No

Informácie pre Hudba.sk poskytol PR a produkčný manažér Imrich Makó.

Foto: Milan Krupčík / Dimenzia

Súvisiaci interpreti: Dilemma, Horkýže Slíže