Britská elektronická formácia The Chemical Brothers oznámila, že 17. júla vydá po piatich rokoch nový album. V poradí ôsma štúdiovka s názvom Born In The Echoes bude obsahovať jedenásť skladieb, pričom na deluxe edícii budú ďalšie štyri.

Ako hostia sa v nich predstavia Q-Tip, Beck, St. Vincent, Ali Love a Cate Le Bon. The Chemical Brothers z nahrávky zatiaľ predstavili skladbu Sometimes I Feel So Deserted, ktorá mala premiéru vo štvrtok na BBC Radio 1. Prvým singlom sa však stane skladba Go s hosťujúcim Q-Tipom, ktorý vydajú 4. mája.


Tracklist albumu Born In The Echoes:

1. Sometimes I Feel So Deserted 
2. Go (feat. Q-Tip) 
3. Under Neon Lights (feat. St. Vincent) 
4. EML Ritual (feat. Ali Love) 
5. I'll See You There 
6. Just Bang 
7. Reflexion 
8. Taste Of Honey 
9. Born In The Echoes (feat. Cate Le Bon) 
10. Radiate 
11. Wide Open (feat. Beck)

bonusové skladby deluxe edície:

12. Let Us Build A City 
13. Wo Ha 
14. Go (Extended Mix) 
15. Reflexion (Extended Mix)

Formáciu The Chemical Brothers založili v roku 1991 v anglickom Manchestri dídžeji a producenti Tom Rowlands a Ed Simons. Debutovali albumom Exit Planet Dust (1995), po ktorom nasledovali štúdiovky Dig Your Own Hole (1997), Surrender (1999), Come With Us (2001), Push The Button (2005), We Are The Night (2007) a Further (2010). Na konte majú tiež soundtrack k snímke Hanna (2011) a viacero kompilácií a EP nahrávok. Medzi ich najznámejšie skladby patria Setting Sun, Block Rockin' Beats, Hey Boy Hey Girl, Let Forever Be, It Began In Afrika, Star Guitar alebo Galvanize

Zdroj: SITA (Aceshowbiz.com, archív)
Foto: Facebook.com/ChemicalBros

Súvisiaci interpreti: Chemical Brothers