Americká speváčka a herečka Ariana Grande zverejnila videoklip k singlu Into You. V novinke sa striedajú zábery na 22-ročnú interpretku, ktorá so svojou zakázanou láskou ide na motorke cez púšť alebo sa zabáva v moteli. Fanúšikovia špekulujú, že by video mohlo zobrazovať skutočné udalosti jej života.

Na nedeľňajšom vyhlasovaní cien Billboard Music Awards sa predstavila aj Ariana Grande a to práve s piesňou Into You, ktorej predchádzal krátky úvod v podobe titulného singla jej nového albumu Dangerous Woman. Aj vďaka tomu, že kritici označili jej vystúpenie za jedno z najzaujímavejších v rámci večera, si speváčka pripravila skvelú pôdu na vydanie videoklipu. Ten sa na webe objavil včera a fanúšikovia takmer okamžite začali v príbehu zobrazenom vo videu hľadať súvislosti s jej reálnymi vzťahmi.

Into You je druhým singlom z hudobníčkinej tretej štúdiovky, ktorú uviedla na trh 20. mája. Vo vizuáli, ktorý režírovala Hannah Lux Davis, si Ariana užíva chvíle so svojou zakázanou láskou, ktorá má byť údajne stvárnením jej aktuálneho priateľa, tanečníka Rickyho Alvareza. Muž v spoločnosti celebrít má zase reprezentovať jej bývalého priateľa, rapera Big Seana.


Ariana Grande-Butera sa narodila na Floride, jej predkovia však pochádzajú z Talianska. V roku 2008 účinkovala v broadwayskom muzikáli 13, pričom za svoj výkon získala National Youth Theatre Association Award. Známou sa stala najmä vďaka úlohe Cat Valentine, ktorú stvárnila v troch seriáloch - v roku 2011 v iCarly (2007 - 2012), ďalej aj vo Victorious (2010 - 2013) a Sam & Cat (2013 - 2014).

Okrem toho sa predstavila napríklad aj vo filme 7 Secrets with Victoria Justice (2010). Debutový album Yours Truly uviedla na trh v roku 2013 a dostala sa s ním na vrchol rebríčka Billboard 200. Rovnaký úspech dosiahla aj s druhou štúdiovkou My Everything (2014), ktorú navyše nominovali na cenu Grammy. Okrem toho má na konte aj EP nahrávky Christmas Kisses (2013), Love Me Harder (2014) a Christmas & Chill (2015).

Vypočujte si celý album Dangerous Woman na Deezeri:

 
Zdroj: SITA (Aceshowbiz.com), Hudba.sk
Foto: Youtube.com

Súvisiaci interpreti: Ariana Grande