Americká speváčká Lady Gaga má ešte stále čo robiť, aby so svojím tímom dokončila očakávaný tretí štúdiový album s názvom Artpop. Prezradil to v rozhovore pre MTV nemecký DJ a producent elektronickej tanečnej hudby Zedd, ktorý s ňou na nahrávke spolupracuje.

"Problém je v tom, že obaja veľa koncertujeme, Lady Gaga pravdepodobne viac ako ja, a preto je ťažké nájsť si čas na spoločnú prácu. Album pripravujeme už asi rok a stále sa nájde niečo, čo treba upraviť alebo dokončiť. Určite nás ešte čaká práca na najbližší mesiac," povedal. V súčasnosti je Lady Gaga na severoamerickom turné, ktoré uzavrie v marci.

Zedd, ktorý pracoval s hviezdami ako napríklad Justin Bieber, Black Eyed Peas alebo Skrillex priznal, že mu nerobí problém byť k speváčke úprimný, keď sa mu niečo nepáči. "Pokojne jej môžem povedať 'Toto nie je dobré. Vieš to aj lepšie.' Keď sa mi jej práca páči, som pripravený jej povedať, že je to skvelé," dodal producent.
 
Lady Gaga celosvetovo predala približne 23 miliónov albumov a 64 miliónov singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a v roku 2012 ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta. Jej tretia štúdiovka patrí medzi najočakávanejšie albumy roka. Názov albumu Artpop prezradila už v lete minulého roka, no odvtedy nezverejnila žiadne ďalšie informácie ani skladby.

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Charles Sykes

Súvisiaci interpreti: Lady Gaga