Nemecký reggae spevák Gentleman sa predstaví 9. decembra v Rakúsku. Štyridsaťjedenročný hudobník vystúpi vo viedenskej hale Gasometer, kde naposledy predvedie svoj koncertný program MTV Unplugged. Spolu s rodákom z Osnabrücku sa na podujatí zúčastní viacero hudobných hostí.

Gentleman zahrá v rakúskej metropole v rámci európskeho turné, ktoré odštartuje 29. novembra v nemeckom Wiesbadene. Okrem toho sa zastaví napríklad aj v Berlíne (3. decembra), Hamburgu (4. decembra), Varšave (8. decembra), Zürichu (17. a 18. decembra), Mníchove (20. decembra) či luxemburskom Esch-sur-Alzette, kde šnúru 21. decembra zakončí. 

Gentleman, vlastným menom Otto Tilmann, debutoval v roku 1999 albumom Trodin On. Po ňom nasledovali nahrávky Journey To Jah (2002), Confidence (2004), Another Intensity (2007), Diversity (2010) a New Day Dawn (2013). Okrem toho má na konte aj spoločný album s Richiem Stephensom s názvom Live Your Life (2012) a tiež s Ky-Manim Marleym s názvom Conversations (2016). Medzi jeho najväčšie hity patria skladby Leave Us Alone, Dem Gone, Runaway, Superior, Intoxication, Different Places či To The Top (feat. Christopher Martin). 

Zdroj: SITA (Gentleman-music.com, archív)
Foto: Facebook.com/pg/Gentleman

Súvisiaci interpreti: Gentleman