Austrálska speváčka a skladateľka Sia predstavila skladbu Unforgettable, ktorá je ústrednou piesňou k očakávanému animovanému filmu Hľadá sa Dory. Novinka je coververziou nahrávky z roku 1951, ktorú naspieval jazzový umelec Nat King Cole.

Pieseň, ktorej Sia okrem svojho hlasu dala aj krásny nový orchestrálny aranžmán, odpremiérovala naživo minulý piatok v talkšou populárnej moderátorky Ellen DeGeneres. Tá v pokračovaní úspešnej snímky Hľadá sa Nemo (2003) prepožičala svoj hlas práve zábudlivej modrej rybke Dory. Speváčka sa predstavila vo svojej typickej podobe - tvár jej zakrýva dvojfarebná parochňa v štýle albumu This Is Acting, na ktorej sa vyníma veľkorozmerná mašľa. Podstatný je však jej výkon, ktorým si určite získala všetkých fanúšikov hovoriacich rybičiek.


Príbeh snímky Hľadá sa Dory (Disney/Pixar) sa odohráva šesť mesiacov po udalostiach prvého filmu Hľadá sa Nemo a Dory v nej bude hľadať svoju rodinu. Vo filme sa ukáže aj klaun očkatý Marlin, ktorého opäť nahovoril Albert Brooks. Ako Marlinovho syna Nema budú diváci počuť Haydena Rolencea, ktorý nahradil Alexandra Goulda. Ďalšie postavy titulu nahovorili napríklad Ed O'Neill, Kaitlin Olson, Ty Burrell, Eugene Levy, Idris Elba, Dominic West a Diane Keaton. Snímka v réžii Andrewa Stantona a Angusa MacLanea sa do slovenských kín dostane 16. júna.

Pozrite si najnovší trailer:


A na záver Unforgettable v podaní skvelého Nata King Colea:


Zdroj: SITA (Rollingstone.com, archív), Hudba.sk
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Sia