Thomas Puskailer aj počas leta pracuje na plné obrátky. Pre svojich fanúšikov pripravil ďalší singel s názvom Have It All Tonight. Text a melódia sviežej letnej skladby je výsledkom jeho spolupráce s držiteľom ceny Grammy, Billom Grainerom.

"Skladba je o túžbe po láske, o živote s milovanou osobou, s ktorou chceme prežívať každú noc naplno. Kvôli textu som sa spojil s Billom Grainerom z New Yorku, začali sme tvoriť text aj melódiu, Bill mi poslal návrh a spolu sme ho doladili," uviedol Thomas Puskailer.

Spevák, tanečník a muzikálový herec s Grainerom už spolupracoval na skladbách ako Make Believe, Don't Let Go či Make This Paradise. Na novinke sa však podieľali aj tuzemskí autori. Pieseň produkoval Miroslav Vrlík, ktorý sa špecializuje na štýly trance a progressive, a ktorý prerazil vo významných vydavateľstvách Perceptive Recordings, Silent Shore Records, Arisa Audio alebo Alter Ego.

Čo mesiac, to nový singel

Spolupráca s rôznymi producentmi a interpretmi je pre Thomasa veľmi inšpiratívna - každý mesiac totiž plánuje vydať nový singel. Po desiatom v poradí príde podľa jeho slov na rad štúdiový album. "Po desiatej skladbe vydám celý album a na niektoré single budeme nakrúcať aj klipy. Have It All Tonight je moja štvrtá skladba a odpočítavanie stále beží. Je to pre mňa veľká výzva, lebo sa učím od výborných producentov a hudobníkov," dodal Puskailer.

Spevák aktuálne pracuje aj na ďalších skladbách, tentokrát s rakúskym producentom Dinom Miletom. Okrem toho nakrúca videoklip s Máriou Čírovou k piesni I Feel Good. Thomas pre svojich fanúšikov nafotil aj sériu fotografií, ktoré bude každý mesiac zverejňovať spoločne s novými singlami a remixami. Autorom fotografií je Michal Petrík.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Tlačová správa bola upravená a doplnená redakciou.

Foto: Michal Petrík

Súvisiaci interpreti: Thomas Puskailer