Čierne obtiahnuté oblečenie, polonahá 22-ročná speváčka a lascívne pohľady - aktuálne v populárnej hudbe nič neobvyklé. Na takýto sexepíl však fanúšikovia Demi Lovato neboli zvyknutí. Novým videoklipom posiela do večných lovíšť imidž sladkého dievčaťa z disneyoviek.

Pred dvomi týždňami sme vám predstavili najnovší letný singel americkej speváčky Demi Lovato. Nielen zo skladby Cool For The Summer sála podobnosť s Katy Perry, ale aj z jej imidžu a po novom i zo sexuality, ktorá z niekdajšej porotkyne ostatných dvoch sérií amerického X Factoru srší. V ponúkanom vizuáli sa neváhala sporo obliecť a dráždivo hľadieť do kamery. To všetko s leitmotívom nočnej bezstarostnosti, presne tak, ako je to už zvykom v letných hitoch.

Interpretka piesne Skyscraper sa videom od Hannah Lux Davis (David Guetta ft. Nicki Minaj & Afrojack - Hey Mama) pridala medzi svoje bývalé kolegyne Miley Cyrus a Selenu Gomez. Tie tiež vzišli zo seriálov pre násťročných, avšak netrvalo dlho a odhodili nielen zábrany, ale aj oblečenie. Kým Cyrus spôsobovala svojím priam až vulgárnym správaním jeden bulvárny šok za druhým, Gomez na to išla vkusnejšie, ale zároveň aj nudnejšie.

Bude zaujímavé sledovať, kde budú hranice 22-ročnej Lovato, ktorej novo nadobudnuté sebavedomie ohľadne vlastného tela je v kontraste s psychickými problémami a bulímiou, ktorým čelila ako tínedžerka. S Miley Cyrus má pritom spoločné to, že ani jedna z nich nemusí nahotou zakrývať nedostatok speváckych kvalít. Kým ale jej kolegyňa spievajúca Wrecking Ball už pôsobí lacno, Demi to v odvážnejšej polohe zatiaľ pristane a okrem make-upu to v novinke s ničím neprehnala.


Autor: Marek Majzon
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Demi Lovato