Dvojnásobná mamička Mária Čírová sa po niekoľkomesačnej pauze opäť pripomína fanúšikom, aby im predstavila svoj aktuálny singel s príznačným názvom My. Pieseň je z jej zatiaľ posledného albumu Na dosah, ktorý speváčka vydala na konci minulého roka.

Po prvých náročných mesiacoch mamičkovských povinností prichádza Mária Čírová s novým singlom My, ktorý mal v pondelok premiéru v slovenskom éteri. Za skladbou stojí autorský tandem Mária Čírová, Maroš Kachút a Filip Hittrich, pričom text piesne napísala samotná speváčka.

"K napísaniu skladby ma priviedol príbeh jedného mladého dievčaťa, ktoré zostalo s dieťatkom úplne samé. Bez podpory svojho partnera a dokonca aj rodičov. Musela sa postaviť na vlastné nohy a postarať sa v sedemnástich rokoch o seba aj o dieťa. Odkedy som matkou, tak takéto príbehy vnímam oveľa citlivejšie," opisuje svoju inšpiráciu.

Mária Čírová - My

Mladej speváčke skĺbenie rodičovských a pracovných povinností nerobí problém. "Samozrejme prvé mesiace som sa naplno venovala nášmu novému prírastku. Teraz, keď sme si už všetci na seba zvykli, môžeme zase začať bežný rodinný a pracovný režim. Teším sa na všetky nové projekty, ktoré mám pred sebou," s nadšením konštatuje Čírová.

Na skladbu My sa bude onedlho nakrúcať videoklip, ktorý by mal vystihnúť atmosféru a tému skladby. Réžie sa ujal talentovaný Jakub Kroner. Klipom by Mária Čírová chcela podporiť všetky organizácie, ktoré sa venujú opusteným dievčatám a ženám s deťmi v núdzi.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House.

Foto: Sacha Hochsterner

Súvisiaci interpreti: Mária Čírová