Anglická speváčka Melanie C prekvapila fanúšikov na koncert dánskej hviezdy MØ. Bývalá členka dievčenskej skupiny Spice Girls sa pripojila k 28-ročnej interpretke v sobotu počas jej vystúpenia v londýnskom Roundhouse.

Spoločne zaspievali hit Say You’ll Be There, ktorý pred 20 rokmi vydali práve Spice Girls. Ide o obľúbenú pieseň dánskej speváčky , ktorá v roku 2014 ponúkla jej coververziu na deluxe reedícii svojho debutového albumu No Mythologies To Follow.

Hviezda tohtoročného Grape festivalu už v deň koncertu naznačila, že jej posledné vystúpenie na britskom turné bude zároveň jedným z najvýznamnejších v kariére. "Pôjde o najväčšiu show môjho života! Idem sa zblázniť, no snažím sa pôsobiť pokojne, hoci mi to vôbec nejde. Veľmi sa teším na dnešný večer," napísala na Instagrame speváčka, ktorá v ďalšom príspevku označila Melanie C za svoj detský idol.

Na spoločné vystúpenie zareagovala taktiež prostredníctvom Instagramu aj 42-ročná bývalá "spajska", ktorá k spoločnej fotografii napísala: "Dnes večer som mala tú česť zdieľať jedno pódium s touto úžasnou ženou. Ako dieťa ju inšpirovali Spice Girls a dnes inšpiruje ona mňa."


, vlastným menom Karen Marie Orsted, má okrem spomínanej debutovej štúdiovky na konte aj spoluprácu s Iggy Azalea či s Major Lazer a DJ Snake, s ktorými nahrala známy hit Lean On. Vlani vydala v spolupráci s dídžejom Diplom singel Kamikaze a tento rok ponúkla skladby Final Song či Drum. Dátum vydania očakávaného druhého albumu ani jeho názov zatiaľ neprezradila.


Zdroj: SITA (Nme.com, archív)
Foto: Marko Erd - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Mel C,