Po dlhšej odmlke sa Miro Šmajda opäť hlási o slovo. Svojich fanúšikov najskôr prekvapil výraznou zmenou imidžu a následne zverejnil aj nový singel s názvom Odpovede, ktorý nahral spoločne s kapelou Terrapie.

Miro Šmajda svoju novú skupinu najskôr predstavil na Facebookovej stránke prostredníctvom niekoľkých fotografií. Tie šokovali mnohých fanúšikov aj médiá, keďže spevák si dal ostrihať svoje dlhé vlasy. Zmenu imidžu sprevádza aj zaujímavý posun v tvorbe. V novinke Odpovede kombinuje spev so screamom a melodický refrén strieda energia hardcoru. Textovo však superstarista neprekvapil - otrepaná téma nefungujúceho vzťahu a nevery snáď ulahodí ženskej časti jeho fanklubu, nových priaznivcov mu však zrejme neprinesie.

Kapelu Terrapie okrem Šmajdu tvoria Matt Hejduk (gitara), Woody Koval (basgitara) a Dominik Smutný (bicie). Formácia aktuálne pracuje na svojom debutovom štúdiovom albume, ktorý plánuje vydať už v marci tohto roku. Ako dodal sám Miro, okrem kapely sa chce venovať aj svojej sólovej tvorbe, ktorá však preňho aktuálne nie je prioritou.


Text: Hudba.sk (zdroj: Facebook.com/terrapieCZ)
Foto: Facebook

Súvisiaci interpreti: Miro Šmajda