Dvojičky Daniela a Veronika Nízlové známe ako spevácke duo TWiiNS pripravili pre svojich fanúšikov nový videoklip k piesni Sagapo. "Sagapo znamená po grécky ľúbim ťa. Je to tanečný letný song, taká veselá pesnička", priblížila Veronika.

Pod vznik novinky, ktorá sa dostala do rádií koncom januára, sa podpísali rumunskí hitmakeri Gerard Filip a Jack Maurice alias Yolo. Ten si v piesni dokonca zaspieval. Videoklip dvojčatá nakrúcali minulé leto na chorvátskom ostrove Pag. "Je možné, že sa v ňom nájde veľa Slovákov, ktorí tam v čase nakrúcania boli," poznamenala Daniela. Časť klipu vznikla i v Miami. "Na Miami sme točili s našimi kamarátkami. Bola tam úplne uvoľnená atmosféra a veľmi dobre sme sa zabávali," doplnila Veronika.

Choreografiu do videoklipu vytvoril Filip Jankovič. "Aby sme priniesli aj niečo naše slovenské, pridali sme do nej ľudové tanečné prvky, ktoré v kombinácii s modernou hudbou vyznievajú veľmi energicky," prezradili speváčky. O styling dievčat sa postarali odborníci a obliekla ich módna návrhárka Jana Jurčenko. "My sme sa zas prvýkrát zhostili úlohy vizážistiek a mejkap sme si urobili samy. S vlasmi nám pomohol náš kamarát a dvorný hair-stylista Dušan Fungáč," dodala Daniela. Videoklip by mal uzrieť svetlo sveta v máji.

Ako TWiiNS zároveň uviedli, len pred pár dňami uzavreli dohodu s novým manažmentom a vydavateľstvom. Odteraz ich bude zastupovať KALI Records, pod ktorého krídlami pôsobí okrem rapera Kaliho aj známe duo Ricco a Claudia či speváčka Mishell.  


Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/TWiiNSmusic