Mladá slovenská speváčka Ronie v týchto dňoch predstavuje svoj nový singel Bonnie & Clyde, ktorý určite každého poslucháča zaujme minimálne názvom. Pre bývalú členku dievčenskej formácie Forsomeone ide o prvý sólový singel v angličtine.

Keď začínajúca slovenská speváčka Ronie opustila dievčenskú skupinu známu zo šou Česko Slovensko má talent, mnohí jej zrejme veľké šance nedávali. Za pomerne krátku dobu sa jej však podarilo rozbehnúť si svoju vlastnú kariéru. V minulom roku Ronie zaujala predovšetkým po boku Tomiho Popoviča, ktorému asistovala v jeho skladbe Je mi to jasné, neskôr ešte stihla vydať svoj sólový singel Čo bolo v nás

Najväčšou zmenou v novom videosingli, ktorý jej pred pár dňami pokrstila ostrieľanejšia kolegyňa Celeste Buckingham, predstavuje je už na prvé počutie jazyk. Na rozdiel od predchádzajúcich dvoch spomenutých skladieb totiž ide o anglickú pieseň, za ktorej textom stoji samotná interpretka.    

Režisérom vizuálu je MiniBoj Killa, ktorý v minulosti spolupracoval aj so speváčkou Veronikou S alebo so spomínanými Forsomeone nana klipe Čo stalo sa, malo sa staťO styling mladej speváčky sa postarala trojica Mia Tomanová, Monika Kalická a Daniela Kmeťová. Ambicióznej Robie robí v klipe spoločnosť model David Mészáros, ktorý v úlohe Clydea možno zaujme viac než samotná Bonnie.   


Text: Dušan Marko
Foto: Youtube