Anglická speváčka Ella Eyre, ktorá sa preslávila v roku 2013 hitom Waiting All Night, ktorý nahrala v spolupráci s formáciou Rudimental, ponúkne v lete svoj očakávaný dlhohrajúci debut. Novinka ponúkne 14 piesní, pričom deluxe edícia bude o štyri skladby bohatšia.

"Album je o vzťahu medzi mnou a svetom. Každý z nás má svoje každodenné boje a Feline je o tom, ako ich zvládame," uviedla speváčka, ktorá nadväzuje na úspechy speváčok ako Adele či Emeli Sandé. Rodáčka z Londýna už zo štúdiovky zverejnila single If I Go, Comeback a Together, na ktorých spája precítený soulový prejav s vkusnou súčasnou R&B/popovou produkciou ovplyvnenou tanečnými štýlmi ako drum&bass a breakbeat.

21-ročná interpretka s jedným z najzaujímavejších hlasov v súčasnom britskom pope, nahrávala album v Londýne, Štokholme a Los Angeles. Na produkcii sa podieľali okrem iných aj Greg Wells, ktorý už spolupracoval s Adele, Katy Perry či OneRepublic a tiež Jarrad Rogers, známy aj vďaka práci s Lanou Del Rey alebo Rebeccou Ferguson. Na albume nebude chýbať ani spolupráca s DJom Freshom na jeho singli Gravity.


Tracklist albumu Feline: 

1. Together 
2. If I Go 
3. Always 
4. Good Times
5. Comeback 
6. Gravity (DJ Fresh ft. Ella Eyre) 
7. Deeper 
8. Two 
9. Even If 
10. All About You 
11. Home 
12. Alone Too 
13. Worry About Me 
14. Typical Me 

Deluxe edícia:
15. Waiting All Night (Acoustic) 
16. Don't Follow Me 
17. Everyone Goes Your Way 
18. We Don't Have To Take Our Clothes Off 

Ella Eyre sa narodila 1. apríla 1994. Na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2012. Okrem spomínanej spolupráce na piesni Waiting All Night formácie Rudimental, ktorá sa dostala na vrchol britského singlového rebríčka a získala tiež BRIT Award, hosťovala speváčka aj v piesni Think About It, na ktorej sa podieľali Naughty Boy a Wiz Khalifa. Na konte má EP nahrávky Deeper (2013) a Ella Eyre (2015). Vlani získala MOBO Award pre Nováčika roka. 


Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, Ellaeyre.com, archív)
Foto: Facebook.com/thisisella